Galerii: halb ilm tõmbas Teletorni sünnipäeva langevarjuhüpetele kriipsu peale

Siim Kams
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal tähistas Tallinna Teletorn oma sünnipäeva, kuid sel puhul kavas olnud langevarjuhüpped jäid õhtul tugeva tuule ja pideva saju tõttu ära.

Plaanis oli Teletorni sünnipäeva puhul korraldada Teletorni vaateplatvormilt langevarju hüppeid, kuid kehvade ilmastikuolude tõttu jäid kõik peale kella 15 kavas olnud hüpped ära. Hüppama pidid 70 ekstreemsportlast 20st erinevast riigist.

Tallinna Teletorni langevarjuhüpete (Tallinn TV B.A.S.E Boogie 2017) korraldaja Aivar Luht käis mitmeid kordi vaateplatvormi serval ilmastikutingimusi kontrollimas, kuid iga kord lükati hüppeid aina edasi, kuni lõpuks ilmale alistuti.

Sünnipäeva puhul olid Teletorni jalamile üles pandud ka erinevad atraktsioonid külaliste lõbustamiseks, kuid koos vihmaga tulekuga kadusid ka külalised.

Ekstreemsportlased sooritasid langevarjuhüppeid ka eile kella 10-st kuni kella 19:00ni ning kui ilmastikuolud lubavad, võib ekstreemsportlasi hüppamas näha ka homme samadel kellaaegadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles