Restorani Atlantis peakokk Henari Nõu on serveerinud mungoa-juustusalatit, ühte tillita ja teist tilliga. Tillita salati tellija maksab roa eest 4,47 eurot, tilliga salati sööjal tuleb aga välja käia 5,85 eurot ehk 30,9 protsenti rohkem.
Restorani Atlantis peakokk Henari Nõu on serveerinud mungoa-juustusalatit, ühte tillita ja teist tilliga. Tillita salati tellija maksab roa eest 4,47 eurot, tilliga salati sööjal tuleb aga välja käia 5,85 eurot ehk 30,9 protsenti rohkem. Foto: Sille Annuk

Lõhesai tilliga või tillita? Asi pole vaid maitses. Mitu Tartu söögikohta pakub täna ühte ja sama sööki tilliga 30,9 protsenti kallimalt kui ilma tillita, et juhtida tähelepanu meeste ja naiste palgalõhele Eestis.  

Kommentaarid
Copy