Muhu taastab vallatöötajate masueelse palga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palk
Palk Foto: Toomas Huik

Möödunud aastal munitsipaaltöötajate palku 10 protsenti kärpinud Muhu vallavalitsus tõstis tänavu töötajate palku 3,3 protsendi võrra.

«Tulumaksu tuli eelmisel aastal ilusasti ja praegu on esimese kolme kuu laekumine ka kontrolli all,» põhjendas palgatõusu Muhu vallavanem Raido Liitmäe.

Kui rahaline seis võimaldab, tahetakse töötajate palgad taastada samas suuruses, kui need olid kärbete eelsel ajal, kirjutab Saarte Hääl.

Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep ütles, et Leisi vallas piirdusid palgakärped valla ametnike 13. kuupalga kaotamisega, teistel töötajatel töötasu ei kärbitud. Järgmisel aastal on Leisi vallal plaanis tõsta valla kultuuritöötajate palka, kuid võimalusel tehakse seda juba sel aastal.

Palgatõusu on olnud mujalgi. Näiteks 2008. aastal munitsipaaltöötajate palku kaheksa protsendi võrra vähendanud Valjala vald ennistas töötajate palgad juba möödunud aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles