Tallinna kevadine heakorrakuu avatakse talgutega kultuurikilomeetril

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikilomeetri ehitus algas eelmisel sügisel ning jätkub tänavu.
Kultuurikilomeetri ehitus algas eelmisel sügisel ning jätkub tänavu. Foto: Raigo Pajula

Eeloleval laupäeval kell 11hommikul avatakse talgutega kultuurikilomeetril Tallinna kevadine heakorrakuu, mille käigus korrastatakse ligi kahe kilomeetri pikkune kergliiklustee, süüakse ühiselt talgusuppi ja nauditakse kevadkontserti vabas õhus.

«Seoses Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 seisusega ja Tallinna heakorrakuu algusega korraldab Põhja-Tallinna valitsus koostöös linna keskkonnaametiga koristustalgud kultuurikilomeetril,» ütles Põhja - Tallinna linnosavanema asetäitja Olga Ivanova. «Ülesanne on teha mereäärne kergliiklustee aktiivseks külastusajaks puhtaks ja ilusaks.»

Koristustöödega alustatakse Kalasadama tänavalt, millele järgneb kell 13 väike eine ja kontsert talgulistele. Talgutel osalemiseks palutakse eelnevalt registreerida hiljemalt 13.aprilliks telefonidel 6457017, 6457018 või meiliaadressil arvo.soorand@tallinnlv.ee .

Ligi kahe kilomeetri pikkune kultuurikilomeeter algab Logi tänavalt kruiisilaevade kaide juurest, läheb mööda kalaturust ja kulgeb mööda vana raudteetammi, möödudes Patarei vanglast, Lennusadamast, Kalamaja kalmistupargist ning ulatub kuni Noblessneri laevatehase hooneteni ja sealt edasi Tööstuse tänavani.

Tallinna kevadine heakorrakuu kestab 15. maini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles