Reporter.ee: töö oli Urmas Otile number üks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Ott saate «Valitud meeleolud» salvestusel, tagaplaanil saate lavastaja Toomas Kirss.
Urmas Ott saate «Valitud meeleolud» salvestusel, tagaplaanil saate lavastaja Toomas Kirss. Foto: Toomas Huik

Urmas Ott haigestus raskelt kaks aastat tagasi suvel. Haigused, ja mitte just leebed, on Urmas Otti tabanud varemgi.


Kümme aastat tagasi oli tal infarkt, seejärel sai ta insuldi. Urmas Otil oli töölooma kuulsus. Eks pingeline töö võis haigustele soodsa pinna luua, vahendas Reporter.ee.

Pikaaegne sõber Ada Lundver ütles, et veel nädal aega tagasi oli Urmas rõõmsameelne ja ootas paranemist. Siis aga tuli infarkt.

«See oli võib-olla nädal aega tagasi, kui ta ütles mulle, et «Noh, vana lehm!»», rääkis Ada. Urmas seletas, et Elton John olevat öelnud Oscarite jagamisel Elizabeth Taylorile «Noh, sina vana lehm ka kohal».

«Ma ütlesin, et tead sa mis, Urmas, ma olen sulle täitsa tänulik praegu! Mõtle, mul on Elizabeth Tayloriga sama tiitel - vana lehm!» seletas Ada.

Toomas Kirss ütles, et töö oli Urmas Otile number üks.

Raivo Suviste rääkis, et Ott oli väga nõudlik enda ja teiste suhtes, aga suhtus kogu võttegruppi ülimalt hästi. «Inimesena ta oli väga soe,» ütles Suviste.

Rein Karemäe ütles, et tema arvates kasutas Urmas Ott intervjuu žanri nii, nagu üksi meist pole seda kunagi teinud ja ei hakkagi tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles