Vangla jätkab vaidlust Segeriga ringkonnakohtus

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger
Mikk Seger Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Murru vangla ei nõustunud Mikk Segerile määratud noomituse tühistamisega ning vaidlustas vastava kohtuotsuse Tartu ringkonnakohtus.

Eile uuendas ringkonnakohus kohtuvaidluses menetlust ning andis Murru vanglale võimaluse esitada 25. aprilliks täiendavaid tõendeid ja selgitusi, ütles Tartu kohtute pressiesindaja Krista Tamm ERRi uudisteportaalile.

Mullu novembris tühistas Tartu halduskohus Segerile (25) vangla sisekorraeeskirjade rikkumise eest mullu 5. mail määratud noomituse.

Vangla määras Segerile noomituse, kuna ta oli eelmise aasta 18. aprillil vangla hinnangul kasutanud vanglatelefoni selleks mitte ettenähtud ajal.

Kohus leidis, et Segeri distsiplinaarkorras karistamine oleks olnud õiguspärane juhul, kui ta oleks kasutanud telefoni väljaspool ettenähtud aega helistamiseks kolmandatele isikutele, mitte suhtlemiseks riigiasutuse, kohaliku omavalitsuse asutuse või nende ametiisikutega või oma kaitsjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles