Purjus juht kihutas öösel Pärnamäe teel

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liilusposti ramminud Mini Cooper.
Liilusposti ramminud Mini Cooper. Foto: Lugeja foto

Ööl vastu laupäeva kella kahe ja kolme vahel kihutas purjus autojuht Pärnamäe teel, tema auto peatas alles kokkupõrge liiklusmärgiga.

«Täna öösel kella 02.45 paiku kihutas Pärnamäe teel krematooriomi lähedal juht Mini Cooper autoga ringi, sõitis mitu korda teelt välja ja oli minul vastassuunavööndis. Jõudsin tema eest ära manööverdada, keerasin otsa ringi ja hakkasin autot jälitama, paraleelselt helistasin politseisse ning palusin abi, et auto kinni peetaks,» kirjutas Postimees.ee lugeja.

«Politsei tuli väga kiiresti, umbes 4 minutiga, pani vilkurid sisse, kuid auto ei pidanud kinni ja hakkas eest ära sõitma. Kaugele see aga ei jõudnud, kuna püüdsid ära keerata surnuaiale ja sõitis vastu märki Pärnamäe ja Kloostrimetsa tee ristmikul, mis auto peatas,» rääkis lugeja.

«Juht hüppas autost välja ja pani jooksu surnuaiale, kus politseinikud ta haudade vahel kinni pidasid. Juht oli alkoholijoobes, tema kõrval istunu oli
nii täis, et isegi ei ärganud, kui teda politseiautosse transporditi,» kirjeldas lugeja.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp kinnitas Postimees.ee'le, et öösel kella poole kolme paiku sai politsei teate vastassuunas sõitva musta Mini Cooperi kohta.

Auto oli jõudnud paar madalat liiklusposti maha sõita, enne kui politsei selle kinni pidas ning juhi kainenema toimetas, rääkis Puusepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles