Luik: finantskriisist võib saada majanduskriis

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Namsingu kinnitusel võib julgelt öelda, et Munga 18 rendileping on kasulik nii riigile kui hoone omanikule Hans H. Luigele.
Mart Namsingu kinnitusel võib julgelt öelda, et Munga 18 rendileping on kasulik nii riigile kui hoone omanikule Hans H. Luigele. Foto: Liis Treimann

Meediaärimees Hans H. Luik ütles Kuku raadio saates Keskpäevatund, et finantskriis võib kergesti muutuda majanduskriisiks.

«Finantskriisist võib kergesti saada majanduskriis ning kardan, et Eestis just nii lähebki,» ütles Luik.

Majandusteemadel rääkides rõhutas ta veel, et kui Põhjamaade pangandusmaastikul suured muutused aset leiavad, siis on oluline just silmas pidada, et ühinemiste korral võib just Nordea pank olla Swedbanki ülevõtjaks.

Võrreldes finantsraskustega võitlemist siinses regioonis ja USAs, tõi ta välja, et erinevalt sealsest rahandussektorist, ei garanteerita siin suurte rahasüstidega probleemiseid finantsettevõtteid, vaid need saavad lihtsalt juurde uusi osanikke.

Eesti ärimeeste edusammuna tõi Eesti Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemägi välja Superseacati kadumise Tallinna-Helsingi liinilt.

«Pant, Hunt ja Mehtonen puksisid välja suure konkurendi,» nentis Hõbemägi.

Meenutati, et turult on lahkunud ka Nordic Jetline ning Tallinki konkurentidena on alles jäänud vaid Viking Express ja Linda Line, kuid jutud sellest, et viimane võib olla järgmine lahkuja, võivad olla kõigest pahatahtlik propaganda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles