Jüri Ratas ja Mike Pence arutasid julgeolekuküsimusi

Martin Kutti
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas kätleb USA asepresidendi Mike Pence'iga, seda tunnistab USA suursaadik Eeestis Jamed D. Melville.
Peaminister Jüri Ratas kätleb USA asepresidendi Mike Pence'iga, seda tunnistab USA suursaadik Eeestis Jamed D. Melville. Foto: Mihkel Maripuu

Peaminister Jüri Ratas kohtus eile õhtul Stenbocki majas USA asepresidendi Mike Pence’iga. Kohtumine kestis umbkaudu 45 minutit, sellele eelnes peaministri ja asepresidendi kätlemine sisehoovis ning ühine ringkäik 18. sajandil ehitatud Stenbocki majas.

Vanalinnas oli juba mitu tundi enne Pence’i Stenbocki majja saabumist näha hulgaliselt politseinikke. Rangete turvanõuete tõttu pääses Stenbocki maja lähistele vaid nimekirja alusel. Kohtumise toimumispaiga lähistel tagas Eesti politsei kõrval turvalisust ka USA salateenistus. 

Eesti ajakirjanike kõrval olid kohtumist tulnud kajastama ka mitmed välismaa väljaanded, näiteks Fox News, Reuters ja ka Valge Maja ametlik meediakanal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles