Lenna ja Estonian Voices lava taga: üks ruum ja tund meikimiseks

Ele Loonde
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lenna ja Kadri Vooranna vokaalansambel Estonian Voices ühendasid kolmapäeval esimest korda jõud ja alustasid peokohast Pada tuuri «Ootab armastus». Arter käis vaatamas, kuidas kaheksa lauljat koos bändiga lavale mahuvad ja mis toimub lava taga.

Lenna ja Kadri Vooranna vokaalansambel Estonian Voices ühendasid kolmapäeval esimest korda jõud ja alustasid peokohast Pada tuuri «Ootab armastus». Arter käis vaatamas, kuidas kaheksa lauljat koos bändiga lavale mahuvad ja mis toimub lava taga.

Jõuan Paja suletud hallide väravate juurde kolm tundi enne kontserdi algust. Päike särab ja ilm on soe, aga tuul tahab pikali puhuda. Pärast lühikest ootamist pääsen aeda, mis on alati olnud nagu pisike eklektiline muinasjutumaa Tallinna kesklinnas. Suured puud, mille okste küljes ripuvad värvilised lindid, kõikvõimaliku kujuga tulukesed, miniatuurne vaateratas ja lilla silt kirjaga «Love» teevad sellest omamoodi hipsteriparadiisi. Ei puudu ka vegan tänavatoit ja ebamõistlikult kallis käsitööõlu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles