Teisipäevast suunatakse viie liini bussid ümbersõidule

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiku tänav Lasnamäel. Pilt on illustratiivne.
Raadiku tänav Lasnamäel. Pilt on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

Raadiku tänaval tehtavate soojustrassi ehitustööde tõttu suunatakse bussid nr 35, 50, 56, 65 ja 67 alates teisipäevast ümbersõidule.

Bussid sõidavad ajutisel marsruudil alates 8. augusti kella 10st kuni 15. augusti kella 17ni.

Liinide nr 35 ja 50 autobussid suunatakse kesklinna sõidusuunal ümbersõidule marsruudil Raadiku tänav, Laagna tee ja Raadiku tänava ühendustee, Laagna tee, Mustakivi tee ja Osmussaare tänav ajutise peatusega Mahtra peatuse Mustakivi teel enne Osmussaare tänava ristmikku Selveri kaubanduskeskuse ees.

Liinide nr 35 ja 50 bussid suunatakse linnast väljuval sõidusuunal ja liini nr 65 bussid Lennujaama suunal ümbersõidule marsruudil Mahtra tänav, Laagna tee, Laagna tee ja Raadiku tänava ühendustee ja Raadiku tänav ajutise peatusega Raadiku peatuse Raadiku tänaval pärast Laagna tee ja Raadiku tänava ühendustee ristmikku.

Liinide nr 56 ja 67 bussid suunatakse linnast väljuval suunal ümbersõidule marsruudil Laagna tee, Laagna tee ja Raadiku tänav ajutise peatusega Raadiku peatuse Raadiku tänaval pärast Laagna tee ja Raadiku tänava ühendustee ristmikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles