2. jalaväebrigaadi suurtükiväepataljoni juhib major Meelis Laanemets

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Laanemets võtab Marko Tomentšukilt lipu üle.
Meelis Laanemets võtab Marko Tomentšukilt lipu üle. Foto: Eesti Kaitsevägi

Tänasest juhib 2. jalaväebrigaadi suurtükipataljoni major Meelis Laanemets, kes võttis juhtimise üle major Marko Tomentšukilt. 

«Sellel aastal on suurtükipataljoni tegevuse suurem fookus rahvusvahelisel koostööl, kuna muud pataljoni funktsioonid on heale tasemele viidud,» ütles major Laanemets, kelle sõnul on suurtükiväepataljoni järgmiseks suurimaks väljakutseks 2018. aastal peetav suurõppus Siil 2018.

Major Laanemets alustas oma ajateenistust 1998. aastal Tapal suurtükiväegrupis. Ta on lõpetanud kõrgemas sõjakoolis nii põhi- kui keskastmekursuse ning 2014. aastal Balti kaitsekolledžis vanemstaabiohvitseride kursuse. Ta on teeninud erinevatel ametikohtadel 1. jalaväebrigaadi suurtükipataljonis ning 2. jalaväebrigaadi staabi tuletoetusohvitserina.

Major Tomentšuk asub õppima Balti kaitsekolledžis vanemstaabiohvitseride kursusel.

2. jalaväebrigaadi koosseisu kuuluva suurtükiväepataljoni ülesanne on tagada lahingutegevuse käigus tuletoetus lahingüksustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles