Helme: terrorismi vastu aitab piiride sulgemine (34)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Helme
Mart Helme Foto: Eero Vabamägi

EKRE esimees Mart Helme ütles «Aktuaalsele kaamerale», et terrorismist aitaks jagu saada Euroopa piiride sulgemine ja kõigi illegaalsete immigrantide välja saatmine. 

«Liberaalne demokraatia mängib praegu ja juba pikemat aega omaenda inimeste eludega ja niisugune olukord tuleb lõpetada. Riigid peavad riiklikul tasemel hakkama täitma oma seadusi, mis puutub illegaalidesse, riigid peavad hakkama korralikult valvama oma piire ja uskuge mind - terrorismile on võimalik lõpp teha,» vahendas ERRi uudisteportaal Helmet.

Sotsiaaldemokraadist siseminister Andres Anvelt märkis, et kinnine piir ei ole kurjategijaid kunagi pidurdanud. «Nemad hangivad dokumendid ja kui isegi on Berliini müür, ronivad ka sellest üle nii et see ei ole lahendus," arvas Anvelt.

Neljapäeval sõitis kaubik Barcelonas populaarsel Las Ramblase tänaval jalakäijate sekka, surma sai vähemalt 14 inimest ja vigastada 130. Täna õhtul pussitas välismaalase välimusega mees Soomes Turu kesklinnas kaheksat inimest, kellest kaks surid.

Kommentaarid (34)
Copy
Tagasi üles