Ruja kontserdist sai väärparkijate happy hour (1)

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimine Ruja kontserdi ajal Lauluväljaku juures.
Parkimine Ruja kontserdi ajal Lauluväljaku juures. Foto: Erakogu

Mupo juht keelas patrullidel otse keelumärkide all parkinud sadakonna Ruja fänni trahvimise, kuna tegemist olevat isamaalise üritusega. Kinni pargitud kodutee üle kaevanud kohalikul elanikul soovitati aga autonumbrid ise kirja panna ja mupole saata. 

«Te tahate, et ma tuleks autost välja ja hakkaks teie tööd tegema?» ei suutnud tallinlane Mait Valge ära imestada, kui ta läinud pühapäeval mõni minut enne kella 20 algavat Ruja kontserti mupo valvetelefonilt just seesuguse juhise sai.

Olgu öeldud, et Valge on mupole juba vana kunde. Kickboxing'u treeneri ametit pidav mees kuulub Pirita tee 28 maja juhatusse. Lauluväljakust mõnesaja meetri kaugusel asuval merevaatega kortermajal lasub aga omamoodi needus: suurürituste ajal pargitakse sissesõidutee ääred kinni. Kui autod parkijate vahelt läbi roomata üritavad, tekib tropp, kust ei saa enam edasi ega tagasi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles