Savisaar ja Mõis – Tegus Tallinn? (5)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegusa Tallinna eestvedaja Jüri Mõis ütles pärast kohtumist, et tema isikliku tunde järgi saab kahe valimisnimekirja liitumine teoks.
Tegusa Tallinna eestvedaja Jüri Mõis ütles pärast kohtumist, et tema isikliku tunde järgi saab kahe valimisnimekirja liitumine teoks. Foto: Erik Prozes

Pressikonverentsist pressikonverentsini: 35-liikmeline Tegusa Tallinna eestvedaja Jüri Mõis ja üsna samakaalulise omanimelise valimisliiduga kohtu all olev Edgar Savisaar venitavad avalikkuse tähelepanukummi nii pikalt kui võimalik.

Eile istuti koos üle kolme tunni, uuesti kohtutakse homme. «Kui osapooled kokkuleppele saavad, loodame uue nädala alguses ühisest nimekirjast pressikonverentsil juba lähemalt rääkida,» ütles Mõis pärast kohtumist ajakirjanikele.

Valimisliidu nimes lõplikule kokkuleppele eile ei jõutud, kuid pigem tuleb see ühe asjasse pühendatu sõnul lohisev, sest mõlemad osalised peavad oma saama ja Savisaare nimi peaks olema pigem esikohal. Samuti venitatakse linnapeakandidaadi nime avalikustamisega. «Esiteks, ma olen praegu Tallinna linnapea,» teatas Savisaar. «Mis saab pärast oktoobri keskpaika, seda räägime siis.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles