Skandaalne Leo Põld pääseb lõpuks telekasse

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Täna õhtul Leo Põld» salvestusel.
Saate «Täna õhtul Leo Põld» salvestusel. Foto: Imre Vähi

Neli aastat kestnud kohtuvaidluses leiti käesoleval kevadel viimaks kompromiss: TV3 maksab rahvusringhäälingule litsentsitasu ja ERR lubab TV3-l sarja «Täna õhtul Leo Põld» edastada TV3 või TV6 eetris käesoleva ning järgmise aasta jooksul.

«Kuna tegu on huumorisarjaga, siis aeg talle liiga ei tee ja populaarsus on kindlasti säilinud,» loodab TV3 tegevjuht Priit Leito, et neli aastat eetrit oodanud paroodiašõu on menukas ka nüüd ekraanile pääsedes, kirjutas Õhtuleht.

Rahvusringhääling vaidlustas Ken Saani produtseeritud neljaosalise saatesarja TV3 ekraanile pääsemise, viidates sellele, et ETVst tuntud tegelasi Leopoldi, Äput ja Postikana kasutati lubamatult suures mahus.

Absurdihuumorist pungil miniseriaal üritas leida vastust küsimusele, mis on saanud ETV omaaegse lastesaate «Kõige suurem sõber» tegelastest.

Ken Saani loodud versioonis mängis nimitegelast Leopoldi ehk Leo Põldu lastesaatest teada Harry Kõrvits, metamorfoosi läbi teinud Postikanale andis kuju Dan Põldroos (lahkus meie seast 5. mail 2007) ja Onu Raivo reinkarneeris Liis Lass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles