Pinnoneni hiilgemäng tõi superkarika

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pinnonen (sinises)
Mikk Pinnonen (sinises) Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Teisipäeva hilisõhtul algas Islandi käsipallihooaeg iga-aastase superkarikamänguga. Mikk Pinnoneni koduklubi UMF Afturelding alistas Reykjavikis meistermeeskonna Valuri 24:21 (12:12). Eestlane viskas tähtsas mängus neli väravat.

Traditsiooniliselt kohtuvad superkarikamängus riigi meister ja karikavõitja, ent kuna Valur tegi eelmisel hooajal kuldse duubli, siis tuli neile vastu karikafinalist Afturelding. «Saime väga hästi minema, juhtisime 3:0 ja 8:5, ent poolajaks püüdis Valur meid kinni,» kirjeldas Pinnonen kohtumise algust.

«Teisel poolajal domineerisime enamiku ajast, aga oskasime ikka hetkeliselt ka taha jääda,» lisas Pinnonen, kes 15:16 kaotusseisus algatas meeskonna uue tulemise. Esmalt viskas ta viigivärava, siis teenis karistusviske, mille Ernir Hrafn Arnason realiseeris, ja seejärel viis täpse viskega Aftureldingi juba 18:16 juhtima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles