Vihmapaus aitas Kanepi võidule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Mailiis Ollino

TENNIS. Kaia Kanepi tagasitulek suurde tennisesse sai eile US Openil uue peatüki, kui 32-aastane eestlanna alistas põhiturniiri avaringis WTA pingereas 77. kohal paikneva 37-aastase Francesca Schiavone 0:6, 6:4, 6:2. Üleeile alguse saanud ning kahel korral vihma tõttu peatatud kohtumine lükkus edasi eilsesse, kuid Kanepi sõnul oli vihmapaus talle tegelikult kasulik.

Kanepi ja Schiavone matš peatati teisipäeval itaallanna 6:0, 2:4 eduseisul. Tol hetkel tundus, et vihm tuli eestlannale halval ajal, sest Kanepi oli just end ilusti mängu sisse saanud. 

«Võib-olla tuli vihm isegi natuke kasuks. Alustasin eile (üleeile – toim) suhteliselt kangelt. Kui kvalifikatsioonis polnud ma ükski kord närvis, siis põhitabelis juba olin. Sain uuesti alustada ja sel korral mitte nii närviliselt,» ütles Kanepi Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles