Tormituul toob merele neljameetrised lained, Linda Line tühistas kõik väljumised

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula / Postimees

Tallinna-Helsingi liini kiirlaevaga teenindav Linda Line jätab tugeva tuule ning kõrge lainetuse pärast ära kõik esmaspäevased väljumised Tallinnast ja Helsingist.

Linda Line teenindab Tallinna-Helsingi liini Linda Line Expressi kaubamärgi all. Kahe riigi pealinnade vahet kurseerib kiirkatamaraan Karolin.

Kihnu Veeteede teatel on tühistatud reisiparvlaev Kihnu Virve väljumine kell 7 Kihnust ja kell 8.30 Munalaiult. Samuti on tühistatud väljumised kell 11.30 Munalaiult ja kell 12.30 Manilaiult.

Tormituul toob esmaspäeval Läänemerele kuni neljameetrised lained, hoiatab ilmateenistus.

Läänemere põhjaosas ning Soome lahel puhub kirde- ja idatuul 11 kuni 16, puhanguti 20 kuni 24 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb veidi. Laine kõrgus on 2 kuni 3,5 meetrit, merel kuni 4 meetrit. Päeval sajab merel vihma ja nähtavus on mõõdukas.

Liivi lahe põhjaosas ning Väinamerel puhub kirde- ja idatuul 9 kuni 15, puhanguti 18 kuni 21 m/s, pärast keskööd tuul nõrgeneb veidi. Laine kõrgus on 1 kuni 2,5 meetrit. Päeval sajab hoovihma ja nähtavus on mõõdukas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles