Galerii: päästjad tõid Pirital kaldale jäätükkidele roninud noorukid

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päästjad tõid täna pärastlõunal Pirita rannas kaldale jäätükkidele roninud noorukid.

«Kella 15.26 ajal said päästjad teate, et Pirita rannas Merivälja muuli kandis on nähtud lapsi jääpankadel,» rääkis Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Ants Raava Postimees.ee’le.

Kohale sõitsid Kopli, Kesklinna ja Pirita päästjad, kuid kirjeldatud kohas jääpanku ega lapsi ei nähtud. Pärast sündmuskoha täpsustamist häirekeskusesse helistanud inimesega, leiti umbes meetrisuurustelt jäätükkidelt kaks teismelist noormeest. Noorukid olid jäätükkidele hüpanud ning nendel umbes 20 meetri kaugusele rannast hulpinud.

Päästjad tõid poisid kaldale. Täiskasvanute jaoks oli seal umbes vööni vesi, kuid kuna merepõhi oli hästi libe ning vesi väga külm, oleks omal käel kaldale jõudmine võinud noorukite tervist kahjustada.

«Märkasin täna rattaga Pirita rannas sõites jääpankadel kõõluvaid poisse. Nägin, kuidas linna poolt sõitis sündmuskohale mitu päästesõidukit, mille sappa oli haagitud päästepaat. Järgnesid ka kaks kiirabibrigaadi. Poisid toodi seljas jääpankadelt maha ja viidi kiirabiautosse sooja,» kirjeldas sündmusi pealt näinud Postimees.ee lugeja toimunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles