Purjus mees pussitas Rakvere politseijaoskonna juhti

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Kalda
Lembit Kalda Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere politseijaoskonna juht Lembit Kalda sattus eile rünnaku ohvriks, kui tema koduukse taha ilmunud tuttav mees pussitas politseinikku korduvalt. Arstide kinnitusel on Kalda seisund pärast operatsiooni stabiilne.

Viru ringkonnaprokuratuuri teatel sattus Kalda rünnaku ohvriks eile õhtul kella 21.30 ajal, kui tema koduukse taha ilmunud tuttav mees teda pärast esikusse kutsumist pussitas.

Ründaja lahkus sündmuskohalt, kuid ligi pool tundi hiljem andis 39-aastane purjus Ivar end ise politseile üles. Politsei pidas ta kinni ja paigutas kainenema.

Mitu torkehaava saanud Lembit Kalda viidi haiglasse, kus talle tehti operatsioon. Arstide kinnitusel oli operatsioon edukas ning mehe seisund on stabiilne.

«Kahtlusalune on politseijaoskonnas kinni peetud ning politseiuurijad teevad oma tööd, et juhtunus esmast selgust saada,» ütles Ida prefekt Aldis Alus. «Oleme oma mõtetes ja südames ennekõike siiski Lembitu ja tema perega lootes tööka ja tubli mehe kiiret ja täielikku paranemist.»

Kõik juhtumi asjaolud on täpsustamisel. Teada on, et politseile end üles andnud Ivar on endine politseiametnik, kes vabastati politseist kahe aasta eest, kui ta oli joobes olekus põhjustanud kerge liiklusõnnetuse.

49-aastane Lembit Kalda on politseis töötanud alates 1991. aastast. Rakvere politseijaoskonda asus ta juhtima 2008. aasta maikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles