Pooled tegevuse lõpetava varjupaiga loomadest on uue kodu leidnud

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Enam kui pooled tegevuse lõpetava Virumaa loomade turvakodu koertest-kassidest on endale uue kodu leidnud.

«Hea meel on teada anda, et inimesed on meie üleskutseid Virumaa turvakodu loomadele kodu pakkuda tähele pannud ning praeguseks on broneeritud või lausa uude perre kolinud üle poolte turvakodus kodu oodanud loomadest. Selline tulemus on positiivselt üllatav,» ütles Varjupaikade MTÜ üldjuht Triinu Priks Postimees.ee´le.

Aprilli alguses varjupaigas elanud 51-st koerast on praeguseks uude koju jõudnud 14 ja broneeritud on veel 17.

49-st kassist on endale uue peremehe leidnud viis ja broneeritud on 27.

Pilte Virumaal loomade turvakodus olevatest loomadest, kes ei ole veel endale uut kodu leidnud, saab näha SIIN ja ka Varjupaikade MTÜ Facebooki lehel.

«Loodetavasti leiavad järgneva paari nädala jooksul ka ülejäänud kassid ja koerad endale uued peremehed,» lausus Priks.

Turvakodu sulgemine läheb tema sõnul hinnanguliselt maksma umbes 2000 eurot, mida Varjupaikade MTÜ-l praegu reaalselt olemas ei ole, kuid ka selles osas loodavad nad heade inimeste abile.

Soovijad saavad näiteks appi minna Teeme Ära talgupäeval koerte väliaedikute ja teiste rajatiste mahavõtmisele ning teha saab ka annetusi. Priksi sõnul on oodatud ka ettevõtete abi, kes saaksid aidata näiteks masinatega nii transpordi kui ka aedikute lahtivõtmise osas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles