Turvafirma andis politseile üle kaks joobes autojuhti

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Eilse päeva jooksul andsid turvafirma G4S töötajad politseile üle kaks joobeseisundis sõidukit juhtinud autojuhti.

Laupäeval, kell 10.30 märkas G4Si patrull Maardus Kallasmaa tänaval suurel kiirusel sõitvat Volkswagen Passatit, vahendas G4Si pressiesindaja.

Patrull teatas ohtliku sõidustiiliga autost politseile ning asus seda jälgima, samaaegselt edastades info kahtlase auto marsruudist korrakaitsjatele.

Veidi aja pärast peeti joobekahtlusega meesterahvas Stardi tänaval kinni. Politsei tuvastas, et Volkswagenit juhtinud mees oli enne sõitma asumist tarbinud alkoholi.

Pisut enne kella kahte teatati Tallinnas, Pärnu maanteel asuvast tanklast G4Si juhtimiskeskusesse kahest narkojoobekahtlusega meesterahvast, kes lahkusid tanklast mootoriõlipudeliga selle eest tasumata ning istusid autosse.

Sündmust lahendama saadetud G4Si patrullekipaaž teatas juhtunust politseile ning asus jälgima tanklast väljunud Volkswagen Golfi. Kui varguses kahtlustatavad tulid Pärnu maanteel asuva maja hoovis autost välja, peeti nad kinni ning anti politseile üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles