Linnahalli ülemaalimise raha ilmus nõiaväel kooli eelarvesse

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pärastlõunal tehti esimene proovipuhastus linnahallilt ebaseaduslike maalingute eemaldamiseks, kogu loo juures tekitab aga endiselt segadust linnaeelarvest projektile eraldatud 15 000-eurone toetus.

Üleeile tuli ilmsiks, et linnavolikogu eraldas lisaeelarvega 15 000 eurot projektile «Graafiline disain Tallinna Linnahallile», kuigi selleks puudus muinsuskaitse luba. Eile andis Tallinna abilinnapea Taavi Aas Facebooki postituse vahendusel teada, et seadusega vastuolus olevat projekti toetati eeldusel, et eestvõtmise vedaja hangib protsessi käigus vajalikud load. Tema sõnul eraldataksegi eelarves raha alati kõikidele projektidele ja objektidele ette.

Linnalt saadud 15 000 eurost rääkides ei osanud Aas täpselt vastata, mis sellest sai. «Mis puutub sellesse, kas raha küsitakse tagasi, siis nii palju, kui minule teada, on kunstigümnaasium, kellele raha eraldati, soetanud selle eest värvid,» ütles abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles