Reformierakondlane: Järvesalu kinnipidamine mõjus šokipauguna

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Järvesalu.
Vello Järvesalu. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees.

Eile õhtul varade omastamises kahtlustatuna kinni peetud Vello Järvesalu erakonnakaaslane ja linnavolikogu liige Väino Hallikmägi ütles, et teade Järvesalu kinnipidamisest mõjus talle šokipauguna.

Hallikmägi märkis Raadio Pärnule, et ei oska juhtunut kohe kommenteeridagi. Ta lisas, et soovib hinnangu andmiseks kõigepealt adekvaatset informatsiooni saada, kuid selge on see, et ei Pärnu linna ega Reformierakonna mainele selline asi kasuks ei tule.

Hallikmägi ütles, et kuigi taastusravikeskus Estonia on linna ettevõte, lasub majandustegevus ettevõtte juhatuse õlul. Taastusravikeskuste nõukogu pole tema sõnul otseselt kontrolliv organ, vaid annab strateegilisi majandusülesandeid.

Eile õhtul peeti kinni AS Taastusravikeskus Estonia juhatuse liige ja Pärnu linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Vello Järvesalu, keda kahtlustatakse suures ulatuses ettevõtte varade omastamises.  


 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles