Asjatundjad näevad vooruste kõrval juba puudusi

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i uued iPhone telefonid. Vasakul iPhone 8, keskel iPhone X ja paremal iPhone 8 pluss.
Apple'i uued iPhone telefonid. Vasakul iPhone 8, keskel iPhone X ja paremal iPhone 8 pluss. Foto: Justin Sullivan / AFP / Scanpix

​Kolmapäeval esitletud Apple’i uute telefonide disain on küll väga ilus, kuid mitte kõik tehnikaeksperdid ja ajakirjanikud pole nende särast pimestatud.

«Ma usun, et Apple tegi oma uue telefoniga head tööd,» arvab väljaande The Verge ajakirjanik Paul Miller. Ta kirjeldab, et telefonil on väiksuse kohta suur ekraan ja ka tühjad ääred on kadunud, mis olevat väga hea.

Miller räägib, et tema praegusel iPhone 7-l on katkine ekraan ja aku hakkab vaikselt otsi andma, aga sellegipoolest ei kavatse ta osta uut iPhone Xi, mis maksab 999 dollarit. Kuigi ta soetab tavaliselt ühe uue telefoni aastas, arvab ta, et hoopis iPhone 8 oleks sobilik asendus tema praegusele telefonile, kui teenusepakkuja teeb talle hea pakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles