Repinski peab tasuma elektrivõla (7)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konju kitsefarm jäi elektri eest võlgu.
Konju kitsefarm jäi elektri eest võlgu. Foto: Liis Treimann

Kolmapäeval nõustus Martin Repinski firmat OÜ Konju Kitsefarm esindanud vandeadvokaat Andrei Matvejev kompromissiga, mis näeb ette, et Repinski maksab vana elektrivõla, millele lisandub viivis.

OÜ Konju Kitsefarm vastu esitas hagi inkassofirma, kes nõudis algul 1273 euro suuruse elektrivõla ja sama suure viivise ning lisaks veel hageja menetluskulude tasumist, kirjutab Põhjarannik. Kokku ulatus Repinskile kohtus esitatud summa umbes 3700 euroni. Tegemist on 2013. aastal tekkinud elektrivõlaga firmale Alexela Energia.

Algul Repinski advokaat hagiga ei nõustunud ning soovis, et kohus jätaks selle täies ulatuses rahuldamata. Hageja esindaja pakkus aga kompromissi sõlmimist, mis muu hulgas vähendaks poolte menetluskulusid, ning oli nõus vähendama viivisesummat ja menetluskulusid, nii et Repinskil tuleks maksta 2340 eurot. Advokaat pidas Repinskiga telefonitsi nõu ja viimane andis nõusoleku kompromissi sõlmimiseks.

Kompromissi kohaselt peab Konju kitsefarm tasuma võla aasta jooksul iga kuu 195 euro suuruste maksetena.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles