Öine Vahtkond tähistab aprillirahutuste aastapäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öine Vahtkond tähistas Tõnismäel Pronkssõduri endisel asukohal 2010. aastal pronksöö kolmandat aastapäeva. Pärast lillede asetamist ja küünalde süütamist liiguti mööda Kaarli puiesteed Tatari tänavale, kus mälestati hukkunud Dmitri Ganinit.
Öine Vahtkond tähistas Tõnismäel Pronkssõduri endisel asukohal 2010. aastal pronksöö kolmandat aastapäeva. Pärast lillede asetamist ja küünalde süütamist liiguti mööda Kaarli puiesteed Tatari tänavale, kus mälestati hukkunud Dmitri Ganinit. Foto: Peeter Langovits

Liikumine Öine Vahtkond tähistab mitme üritusega aprillirahutuste neljandat aastapäeva.

Liikumise juhatuse liikme Sergei Tšaulini sõnul kogunetakse teisipäeval kell 20 Tõnismäele, et meenutada nelja aasta taguseid sündmusi ja Pronkssõduri teisaldamisele eelnenut, kirjutas Postimees.ru.

Kavas on panna Pronkssõduri endisse asupaika lilli ning kella 21 ajal toimub küünaldega varustatud mälestusrongkäik Dmitri Ganini surmakohta, kuhu on samuti plaanis asetada lilli.

Kolmapäeval, 27. aprillil on kavas pooletunnine pikett sadamas D-terminali juures, kuhu aprillirahutuste ajal viidi rahutustes osalenud inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles