Alluvad loetlevad ülemuse vigu (4)

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusministeerium teatas reedel, et saadab Kaagveres asuvale Maarjamaa Hariduskolleegiumile appi koolikorralduse, korrakaitse ja lastekaitse ekspertidest koosneva meeskonna. Pildil on üle aia ronivad õpilased.
Haridus- ja teadusministeerium teatas reedel, et saadab Kaagveres asuvale Maarjamaa Hariduskolleegiumile appi koolikorralduse, korrakaitse ja lastekaitse ekspertidest koosneva meeskonna. Pildil on üle aia ronivad õpilased. Foto: Margus Ansu

Koguni 41 Maarjamaa hariduskolleegiumi töötajat tegi õiguskantslerile ning haridus- ja teadusministrile ühispöördumise, milles kinnitavad, et neil kas puudub usaldus direktor Maire Reesti vastu või siis seda pole jõudnud tekkidagi.

Arvestades seda, et erikoolis töötab veidi üle saja inimese ja osa neist on haiguslehel või raseduspuhkusel, sellal kui paljud ei julgenud pöördumisele alla kirjutada, on tegu väga suure osaga Tartumaal Mäksa vallas tegutseva Kaagvere kooli töötajatest.

Pöördumine koosneb 13 punktist, millest igaüks juhib tähelepanu kooli juhtimises esinevatele puudustele. Näiteks on kirjas, et lisaks sellele, et tervelt 28 töökohta on täitmata, viibib palju inimesi ka haiguslehel.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles