/nginx/o/2011/04/26/565465t1hce72.jpg)
8–10 sööjale
2,5 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
4 muna, munavalged kollastest eraldatud
1 dl suhkrut
½ dl piima
2 tl vanillisuhkrut
soovi korral 1 sidruni riivitud koor või muid lisandeid
50 g võid
Immutamiseks ja kastmeks:
2 dl piima (või kookospiima)
400 g suhkruga kondenspiima
320 g magustamata kondenspiima
Tuhksuhkrut peale sõelumiseks, serveerimiseks kergelt vanillisuhkruga vahustatud koort ja värskeid marju (jõhvikad, maasikad, vaarikad, sõstrad jm).
Klopi munavalged tugevaks ning lisa samal ajal edasi vahustades vähehaaval suhkur. Lisa munavalgetele vahustades munakollased ja sulatatud või. Lisa tainale ½ dl piima ja portshaaval jahuga segatud küpsetuspulber. Määri u 22 cm diameetriga lahtikäiv koogivorm võiga ning puista üle jahuga. Vala tainas vormi ning aseta eelkuumutatud 170kraadisesse ahju 35 minutiks küpsema. Jahuta kook pisut, torgi terava vardaga ning u 3 cm vahedega koogi pind auguliseks. Sega omavahel kolm piima, vala kaste ettevaatlikult ja vähehaaval küpsetise peale. Jahuta täielikult ning lase 4–5 tundi või soovitavalt terve öö jahedas taheneda. Sõelu koogile tuhksuhkur ning serveeri vahukoore ja marjadega.
Hea nõu: Võid osta ka valmis biskviidipõhja. Torgi see auguliseks. Immuta piimadega ja serveeri sarnaselt ülaltooduga. Kui soovid eriti magusat suutäit, siis valmista kaks portsu kolme piima kastet ja kasuta teist koogi serveerimisel.