Eestist pärit mees suri Rootsis kahtlastel asjaoludel

Helen Mihelson
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei
Rootsi politsei Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel suri Rootsis Eesti kodanik, kes oli mõni aeg varem leitud auto pakiruumist raskete vigastustega. 

Aftonbladet kirjutab, et häirekeskus sai laupäeval kella kolme paiku teate, et Stockholmi äärelinnas Nackas on raskelt vigastatud mees. Kohale jõudes ootas kiirabi neli meest autoga, ja just auto pakiruumis vigastatu oli. Meeste väitel leidsid nad kannatanu metsast, kuid kiirabile tundus kogu asi kahtlane, mistõttu kutsuti politsei.

Arstide pingutustest hoolimata suri 40. eluaastates mees ööl vastu pühapäeva. Välisministeeriumi avalike suhete osakonna juht Maria Belovas kinnitas Postimehele, et välisministeeriumile on tõepoolest teada ühe Eesti kodaniku hukkumine Rootsis. Saatkond on olnud lähedastega ühenduses ja abistab suhtluses kohalike ametivõimudega.

Politsei pidas laupäeval juhtumiga seoses kinni kokku kuus inimest. kes tõendite puudumisel kõik ka pühapäeval vabastati. Õhtulehega vestelnud allikad kinnitasid, et ka juhtunuga seoses kinni peetud mehed olid pärit Eestist.

Rootsi politsei sõnul on surmaloos palju ebaselget, mis loodetakse juurdluse käigus selgemaks saada. Kui esialgu arvati, et mees sai rasked vigastused peksmise tagajärjel, siis nüüd soovib politsei oodata ära lahangut, mis peaks andma vastuse küsimusele, kas tegemist oli kuriteo või õnnetusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles