Kadunud taksojuht leiti tapetuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Heinsoo
Jüri Heinsoo Foto: Politsei

Pühapäeval kadunud taksojuht Jüri Heinsoo leiti eile õhtul tapetuna, kuriteos kahtlustatavaid ei ole veel tabatud.

Lõuna prefektuur sai pühapäeva õhtul teate, et samal õhtul Viljandi bussijaamas kaks meest takso peale võtnud taksojuht on kadunud ning sellest ajast pole temaga ühendust saadud.

Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi alusel.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Marja-Liina Talimaa ütles, et esialgu ei olnud uurijatel informatsiooni, mis viitaks tapmisele. «Pühapäeva õhtust saadik kogusid aktiivselt Viljandi politseijaoskonna politseinikud informatsiooni, mille tulemusel leidsid nad eile kella 21 paiku Viljandimaal asuvast tiigist kadunud taksojuhi vägivallatunnustega surnukeha,» sõnas ringkonnaprokurör.

Esialgsetel andmetel löödi taksojuhti tömbi esemega pea ja keha piirkonda. «Tõenäoliselt tapeti mees pühapäeval, kuid vigastuste ning surma saabumise täpsema aja osas annab vastuse ekspertiis,» ütles ringkonnaprokurör Marja-Liina Talimaa.

«Edastasime avalikkusele meedias abipalve ning saime ka rohkesti informatsiooni. Suur tänu kõigile, kes on politseiga ühendust võtnud ning infot andnud. Kahjuks ei ole laekunud vihjed viinud veel kuriteos kahtlustatavate tabamiseni. Jätkame info kogumist,» kommenteeris Viljandi kriminaalteenistuse vanemkriminaalmenetleja Inga Meo.

Endiselt on kadunud sinist värvi sõiduk Škoda Superb registreerimisnumbriga 548 MDL.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles