Postimees ostis venekeelse nädalalehe Den za Dnjom

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Postimees ostis eile venekeelset nädalalehte väljaandva Den za Dnjomi Kirjastuse OÜ ning kavatseb ajalehe väljaandmist jätkata.


Den za Dnjomi kirjastus jääb tegutsema Postimehe tütarettevõttena, toimetus aga sõltumatu ja iseseisva üksusena.

Tehingu tulemusena lisandub väljaantavale venekeelsele Postimehele edukas ja tuntud kaubamärk nii lugejate kui reklaamiklientide silmis. See võimaldab pakkuda reklaamiklientidele senisest veelgi terviklikumaid lahendusi.

Lisaks tugevdab nimetatud tehing Postimehe positsioone planeeritavate venekeelsete internetiportaalide arendamise osas.

Ettevõtte majandus- ja äritegevus konsolideeritakse ajalehe Postimees vastavate struktuuridega. Vastavalt poolte kokkuleppele ostu-müügilepingu summat ja muid detaile ei avalikustata.

Nädalaleht Den za Dnjom ilmub juba 17 aastat. Selle aja jooksul on väljaanne võitnud tuhandete lugejate poolehoiu ning olnud pidevalt venekeelsetest lehtedest loetumate hulgas.

AS Postimees kirjastab Eesti suurimat ja vanimat päevalehte Postimees, samuti juba kolm aastat ilmuvat venekeelset Postimeest.

Lisaks kuulub ettevõttele tütarettevõte OÜ Postimees Online, mis on viimaste aastate edukaim uue meedia projekt Eestis, saavutades just möödunud nädalal ajaloo parimad lugejanumbrid 461 000 lugejaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles