Viha naise surma pärast ajas Ferdinandi poksiringi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand sihib tiitleid profipoksis.
Rio Ferdinand sihib tiitleid profipoksis. Foto: Dominic Lipinski/AP

Endine Manchester Unitedi ja Inglismaa jalgpallikoondise keskkaitsja Rio Ferdinand teatas, et naaseb sporti. Aga mitte jalgpallurina, vaid alustab karjääri profipoksis. Otsuse tagamaad peituvad eraelulises tragöödias.

Kaks aastat tagasi kaotas Ferdinand abikaasa Rebecca, kes suri vähki. Just oma naise surmaga kaasnenud viha on see, mis ässitab 38-aastase eksjalgpalluri võitlusringi. «Poks on midagi, millele saan pärast viimase paari aasta jooksul läbi elatut pühenduda,» ütles Ferdinand ja lisas, et kogetu on tekitanud temas viha ning on vaja kohta, kuhu see suunata.

Ferdinand kasvatab üksikisana kolme last. Tema sõnul toetavad nii Lorenz, Tate kui ka Tia tema karjäärivalikut. «Lapsed manitsesid lihtsalt, et mind ringis nokauti ei löödaks. Pean säilitama austuse, kui ma poksiringi astun, ning andma endast kõik, et seda ei juhtuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles