Tanel Laanmäel opereeriti mõlemat põlve

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäe
Tanel Laanmäe Foto: Facebook

Eesti odaviskaja Tanel Laanmäe selgitas selja taha jäänud keerulise hooaja tagamaid: MM-normi täitmisel tekkisid probleemid põlve- ja säärevigastuse tõttu.

«On aeg rääkida, mis tegelikult juhtus,» kirjutas Laanmäe Facebookis. «Olen taaskord värskelt haiglast tulnud ja nüüd otsustati opereerida mõlemat põlve korraga. Eks viimasest põlveoperatsioonist ongi juba ju kaheksa kuud möödas. Ei ole olnud lihtne see hooaeg. Küll oli säärevigastus, mis kandus üle põlve ja tekitas ka seal probleeme, ja siis lõi veel teise põlve vana vigastus välja.»

Laanmäe ei tahtnud enda sõnul hooaja jooksul viriseda ning üritas probleemidest vaikselt üle olla. «Nagu paljud tõenäoliselt märkasid, oli mul isegi MM-normi täitmisega probleeme. Mitmel puhul andis säär järele ja võistlus ebaõnnestus täielikult. Mitmel korral pidin katkestama. Spordimehena on seda endale raske tunnistada, et ei saa ja ära tee. Ikka proovisin, sest olin maailmameistrivõistluste aastaks valmistunud ju kogu pika talve.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles