Fotod: riigikogu toetusgrupp kohtus Riias dalai-laamaga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogu Tiibeti toetusgrupp koosseisus Artur Talvik, Andres Herkel ja Lauri Luik kohtusid Riias pühapäeva hommikul dalai-laamaga.

«Pühapäev algas püha mehega kohtudes,» kirjutas Talvik Facebookis. «Suur juht ja õpetaja on endiselt üliheas vaimses ja füüsilises vormis ja ikka positiivsusest nakatav. Lisaks minule esindasid riigikogu toetusgruppi Andres Herkel ja Lauri Luik. Sven Grünberg oli meie teejuht.»

Ühtlasi kingiti dalai-laamale Andres Herkeli koostatud raamat «Laama ja Linnart». Herkeli raamat vaatleb Tiibeti kauaaegset vaimset ja poliitilist liidrit XIV dalai-laamat Tenzin Gyatsod, kelle tegevus on mõjutanud nii suuri kui ka väikesi riike ja rahvaid – ka Eestit ja siinset vaimuilma. Gyatso on Eestit ka kolm korda külastanud: aastatel 1991, 2001 ja 2011. Teose teise samba moodustab orientalist Linnart Mäll, dalai-laama Eestisse kutsuja, kes on tutvustanud ja tõlkinud Ida mõttelugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles