Alla kukkunud näitleja ronis katusele üksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Zubkov lakei Karpi rollis etenduses «Mets».
Andrei Zubkov lakei Karpi rollis etenduses «Mets». Foto: Jelena Rudi

Vene teatri hoovis katuselt surnuks kukkunud Vene teatri näitleja Andrei Zubkov (30) oli nautinud teatri puhkeruumides vaba aega küll koos seltskonnaga, kuid läks katusele üksi, mistõttu keegi juhtunut pealt ei näinud.

Esmaspäeval oma maja näitlejad laval ei käinud, küll aga nautis väiksem seltskond ilusat ilma personalile mõeldud katuseterrassil ja selle juures olevates sauna- ja puhkeruumides, kirjutab Õhtuleht.

Andrei öelnud vaid, et läheb päikeseloojangut vaatama ja roninud veel kõrgemale katusele – keegi kolleegidest traagiliselt lõppenud juhtumit pealt ei näinud.

Lavastaja Eduard Tomanile, kes isegi selsamal teatrikatusel käinud, jääb mõistmatuks, mis sellise traagikani viia võis. Tomanile ei meenu lamedal katusel piirkonnas, kus Andrei kukkus, ühtki salakavalat kohta, katusele ronimiseks on ka statsionaarsed redelid olemas.

Andrei kukkus kõigepealt kõrvalasuva maja katusele ja seejärel majade juures seisnud furgoonauto katusele ning hukkus kohapeal.

Esmaspäeval kell 21.15 teatati õnnetusest Tallinnas, kus Pärnu mnt 16 asuva maja katuselt oli alla kukkunud mees. Teatele reageerisid nii kiirabi kui politsei. Katuselt kukkunud mees suri saadud vigastustesse sündmuskohal. Juhtumile reageerinud uurijate ja kohtumeedikute välja selgitatud esialgse info põhjal kinnitas politsei, et tegemist ei ole kuriteoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles