Mupo endine juht taotleb vangimineku aja edasilükkamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimo Järvik süüpingis.
Kaimo Järvik süüpingis. Foto: Peeter Langovits

Harju maakohtu andmetel laekus täna hommikul kohtule mupo endise juhi Kaimo Järviku avaldus tema vangistusaja alguse edasilükkamiseks.

Kohus mõistis Järviku süüdi pistise võtmises ning määras talle reaalse vanglakaristuse, mida ta peaks kandma hakkama hiljemalt tänase päeva jooksul.

Harju maakohtu teatel peab täitekohtunik nüüd otsustama, kas Järviku taotlus rahuldada või mitte. Kohtu pressiesindaja Kristina Otsa sõnul toimub 18. mail kohtuistung, kus hakatakse menetlema Järviku taotlust.

Järviku kaitsja on varem öelnud, et tema klienti ootab ees meditsiiniline operatsioon ning seetõttu oleks vaja vangistusaja algust edasi lükata.

Harju maakohus karistas mupo endist juhti korduva pistisevõtmise eest 1,5 aasta pikkuse vangistusega. Sellest kaks kuud tuleb tal reaalselt vanglas istuda. Kohtuotsuse järgi peab Järvik ära maksma ka pistisena saadud 9500 eurot ehk ligi 150 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles