Savisaare protsessi süüalune Priit Kutser on jätkuvalt haige

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kutser kohtupingis.
Priit Kutser kohtupingis. Foto: Sander Ilvest

Harju maakohus pidi teisipäeval Keskerakonna eksjuhi Edgar Savisaare kohtuprotsessil vaatama Tallinna tellitud reklaamklippe, kuid ei saa seda teha, kuna nende süüepisoodidega seotud Priit Kutser on jätkuvalt haige.

Algselt pidi kohus reklaamidega seotud tõendeid vaatama möödunud nädala kolmapäeval, kuid siis jäi kohtu all olev Tallinna eksametnik Kutser haigeks ning istung tuli ära jätta. Ka teisipäeval on mees jätuvalt haige ja seega reklaamide vaatamine lükkub edasi. Küll aga saab kohus teisipäeval arutada ärimees Vello Kunmaniga seotud süüepisoode.

Kohus on seni jõudnud kuulata mitmeid prokuratuuri kutsutud tunnistajaid, teiste hulgas reklaamiärimees Paavo Pettaid, ehitusärimeest Tarvo Tederit, riigikogu liiget Siret Kotkat, Tallinna tegevlinnapead Taavi Aasa, endist ministrit Ain Seppikut, Tallinna linnasekretäri Toomas Seppa ning Keskerakonna peasekretäri Mihhail Korbi. Ühtlasi on käinud tunnistajatena ütluseid andmas mitmed ärimees Alexander Kofkini alluvad, ärimees Hillar Tederi firmade töötajad ja Tallinna linnavalitsuse praegused ning endised töötajad.

Süüalustest on oma ütlused andnud Reiljan ja Tallinna endine linnaametnik Priit Kutser. Neist viimane lootis, et tema süüasi lõpetatakse oportuniteediga, kuid riigiprokuratuur polnud sellega päri. Reiljan läks aga prokuratuuriga kokkuleppele ning tema süüepisood eraldati üldisest süüasjast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles