Nüüd võib käia kahe uue teerajaja jälgedes

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahest uuest teerajajast viibis eile kohal skulptor Mati Karmin, kes kiitis oma õpilase Bruno Kadaku kätetööd: jäljed on vormilised ja seetõttu huvitavamad kui tavapärased tasapinnalised jäljed.
Kahest uuest teerajajast viibis eile kohal skulptor Mati Karmin, kes kiitis oma õpilase Bruno Kadaku kätetööd: jäljed on vormilised ja seetõttu huvitavamad kui tavapärased tasapinnalised jäljed. Foto: Sille Annuk

Tartus Tasku juures asuval Teerajajate alleel avati eile uued jalajäljed, mis kuuluvad iluvõimlemistreener Janika Mölderile ning skulptor Mati Karminile.

Mati Karmin on väga tänulik tartlastele, kes ta teerajajaks valisid, ühtlasi väljendas ta ka üllatust. «Ega ma ju päriselt tartlane ole, passis olen sisse kirjutatud Tallinnasse,» tõdes skulptor. Kuna Karminil tuleb pidevalt sõita kahe linna vahet, muigas ta, et tema jalajälgede kõrval peaks olema ka üks korralik autorehvi jälg.

Et Janika Mölder elab ja töötab Torontos, ei saanud ta üritusest osa võtta. Kodulinna läkitatud videotervituses ütles Mölder, et on osutatud au üle väga õnnelik. «Ka siin kaugel olles ajan ikka Tartu ja Eesti asja,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles