Mees ahistas Mustamäel kümneaastast tüdrukut

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Aldo Luud / SL Õhtuleht

Anonüümne lapsevanem postitas kolmapäeval Facebooki loo sellest, kuidas tundmatu mees ahistas tema kümneaastast tütart, kes oli teel Kristiinest koju Mustamäele. Politsei tegeleb juhtunu asjaolude väljaselgitamisega. 

Facebooki grupis «Märgatud Mustamäel» ilmunud hoiatuses rääkis lapsevanem, kuidas eelmisel õhtul kella 17 ja 17.30 vahel sõitis tema tütar Kristiine keskuse juurest trolliga koju Mustamäele. Järgmises peatuses oli trolli sisenenud mees, kes liikus tüdruku juurde ja püüdis üle lapse teda emmates oma piletit registreerida. Esimesel võimalusel oli tüdruk istunud mehest eemale vabale istmele. Kui trollis jäi rahvast vähemaks, istus mees lapse kõrvale, ise samal ajal teda pingsalt jõllitades. Liivaku peatuses väljudes märkas tüdruk, et mees järgnes talle. Tüdruk proovis vanemale helistamiseks telefoni haarata ja kiirendas sammu, kuid mees püsis tal kannul.

Konsumi poe kõrval hakkas laps jooksma, kuid poe taga sai mees lapse kätte, sulges ühe käega tema suu ja haaras teisega mõlemast käest. «Tule minuga kaasa,» oli mees last enda vastu tõmmates öelnud. Tüdruk osutas vastupanu ja üritas ahistajat lüüa ning appi hüüda. Rüselust märkas poe taga olnud mees, kes jooksis tüdruku poole, mille peale ahistaja põgenes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles