Kuhu minna

Eva Tammsaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arter soovitab, kuhu minna, mida teha lähipäevadel.

*Tallinn International Horse Show toob sel nädalavahetusel Saku suurhalli kokku ligi 200 hobust peaaegu kümnest riigist, tippsportlastest ja tuhandetest pealtvaatajatest rääkimata. Pikaajaliste traditsioonidega kogupereüritus ühendab endas tipptasemel ratsaspordi, elava muusika ja ehedad elamused hobumaailmast, selle raames toimuvad rahvusvahelise klassi takistussõiduvõistlused ja publikule meeldejääv sõuprogramm.

*Tartu linnamaraton on Eestis ainulaadne: kogu 42 km pikkune distants joostakse ühel ringil, mis tähendab, et iga rajakilomeeter on ainulaadne ja pakub uusi elamusi. Oma võimed saab proovile panna täis- või poolmaratonil, samuti kümne kilomeetri rajal ja lastejooksudel, kõik ülejäänud on aga kutsutud jooksjatele raja ääres kaasa elama – vastutasuks saavad nad kindlasti punased põsed ja hea söögiisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles