Lepe Pärnu lennujaama remondiks sai allkirjad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lennujaam
Pärnu lennujaam Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson (Keskerakond), Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Piret Mürk-Dubout allkirjastasid eile koostööleppe Pärnu lennujaama rekonstrueerimiseks. Riik investeerib 2020. aastal valmivasse lennujaama 20 miljonit eurot.

«Pärnu lennujaama uuendamise peamine eesmärk on taastada võimalus rahvusvahelisteks tellimuslendudeks, mis toob tulu kohalikele ettevõtjatele ja inimestele,» ütles Simson pressiteates. «Lennujaam suurendab Pärnu kui turismi sihtkoha regionaalset konkurentsivõimet ja toob maksutulu.»

Minister tõi välja, et väga oluline on Pärnu linna enda panus ettevõtmise rahastamisse: «Kui riik aitab omalt poolt investeeringuga ligi 20 miljonit eurot, millele lisandub igal tegutsemisaastal 400 000 eurot, siis linn panustab tulevikus ülalpidamiskuludega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles