Paadiga ümber läinud mees uppus

Helen Mihelson
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasari jõgi.
Kasari jõgi. Foto: Eger Ninn

Eile pärastlõunal läks Kasari jõel ümber paat, õnnetuses hukkus üks inimene.

Häirekeskus sai eile kell 13.34 teate, et Lihula vallas Kloostri külas Kasari jõel on paat kahe inimesega ümber läinud. Teataja sõnul oli üks paadisolijaist vees kaduma jäänud.

Sündmuskohal selgus, et paadisõidul päästevesti kandnud 77-aastane naine pääses omal jõul kaldale, kuid temaga koos olnud 79-aastane mees oli vees kadunuks jäänud. Tema päästevesti ei kandnud. 

Päästjad Haapsalu ja Lihula päästekomandodest ning Kõmsi vabatahtlikust komandost alustasid jõel kolme paadiga otsingutöid. Kella 14.30 paiku leiti jõest kannatanute paat, kuid uppunut mitte. Päästjad otsisid ohvrit umbes kella poole kuueni. Edasi viisid otsinguid läbi tuukrid.

Veidi pärast kella seitset leiti uppunu, mitte väga kaugel paadi ümber minemise kohast, kuid sügavalt veest. Õnnetusest pääsenud naine anti üle kiirabile, kannatanu lubati hiljem kodusele ravile.   

Lääne päästekeskuse ennetusbüroo nõunik Piret Seire avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles