Politseijuhti auto põrkas kokku põdraga

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkriminaalpolitsei peadirektor Eerik Heldna.
Keskkriminaalpolitsei peadirektor Eerik Heldna. Foto: Marina Puškar.

Keskkriminaalpolitsei (keskkripo) direktori Eerik Heldna autole ette jooksnud põder hukkus, politseijuht avariis kannatada ei saanud.


Tartus õigusteadlaste päeval ettekandega esinenud Eerik Heldna oli neljapäeval kella 23.30 ajal teel tagasi Tallinna, kui Tallinna-Tartu maantee 109. kilomeetril hüppas ootamatult vasakust teeservast ta auto ette põder, kellele otsasõitu ei õnnestunud vältida, kirjutab Õhtuleht.

Ilm oli halb, kuid tänu mõistlikule sõidukiirusele (85 km/h) õnnestus Heldnal tõmmata auto paremasse teeäärde, ütles keskkriminaalpolitsei kommunikatsioonibüroo juhataja Kadri Põldaru.

Põldaru täpsustas Postimees.ee'le, et kokkupõrget siiski ära hoida ei suudetud ning põder rammis auto esiotsa.

Ta lisas, et kui Helda ei oleks manöövreid teinud, oleks põder maandunud tõenäoliselt auto esiklaasis ja sel juhul oleks tagajärjed olnud palju tõsisemad.

Elva jahiseltsi juht Kalju Hermann on Õhtulehele öelnud, et loomad arvestavad üle tee minnes instinktiivselt kõige väledama röövlooma kiirusega ja auto on nende jaoks röövloom.

Mõne aja eest sattus keskkriminaalpolitsei juht avariisse Kose vallas, kui metsateel teine auto vastu Heldna sõiduki põrkerauda sõitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles