Isa tulistas jahil kogemata pojale näkku

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahipüss
Jahipüss Foto: Internet

Eile päeval sai Pärnumaal haavata meesterahvas, esialgsetel andmetel oli tegemist jahiõnnetusega.

Eile kella 12.00 ajal toimus jahiõnnetus Pärnumaal Varbla vallas Paadermaa külas, mille käigus sai haavata 1977. aastal sündinud meesterahvas.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja ütluse kohaselt tabasid haavlid meest näo piirkonda. Mees toimetati Pärnu haiglasse, kust ta saadeti edasi ravile Tallinnasse, kirjutas Pärnu Postimees.

Pärnu jahimeeste liidu juhatuse esimees Jaan Liivson teadis rääkida, et õnnetus toimus metskurvitsa jahil hõredas metsas. Tema sõnade järgi olid jahiõnnetuse osalised hispaanlasest isa ja poeg.

Isa relvast tulistatud haavlid tabasid poega näo piirkonda.

Liivsoni jutu järgi on noore mehe vigastusest kõige probleemsem see, et vigastada said mehe silmad.

Kuidas õnnetus täpselt juhtus, ei osanud Liivson öelda. Teme jutu järgi läks püss lahti ilmselt kogemata. "Igal juhul on tegemist lohakusega," arvas ta.

Juhtunu asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest. Selle paragrahvi järgi karistatakse rahalisest karistusest kuni ühe aastase vangistusega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles