Maanteeamet kurdab: kihutajad seavad kummipostide paigaldajate elu ohtu (6)

Helen Mihelson
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaspere ristmikul tehtud suurte ümberkorralduste käigus kadus kohalikel jalakäijatel võimalus turvaliseks teeületamiseks. Tihedalt pikitud kummipostid valmistavad peavalu samuti pikkade autokaravanide juhtidele, kel tuleb masinaga pööramiseks näidata suurt täpsust.
Aaspere ristmikul tehtud suurte ümberkorralduste käigus kadus kohalikel jalakäijatel võimalus turvaliseks teeületamiseks. Tihedalt pikitud kummipostid valmistavad peavalu samuti pikkade autokaravanide juhtidele, kel tuleb masinaga pööramiseks näidata suurt täpsust. Foto: Marianne Loorents

Maanteeamet kurdab, et eluohtlikul Aaspere-Haljala teelõigul kummiposte paigaldavad töötajad satuvad kihutajate tõttu ohtu.

Tallinna-Narva maanteel (km 80,3-87,3) Aaspere–Haljala teelõigul käib parajasti kummipostide paigaldamine. Sama teelõik on korduvalt ajakirjandusest läbi käinud, sest seal on juhtunud mitu rasket liiklusõnnetust.

Tööde teostamise ajaks on kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h, et OÜ Kiirwarren töötegijad saaksid ohutult tee keskjoonel töid teostada. «Kahjuks eiravad liiklejad piirangut, sõites mööda suurel kiirusel ja seades ohtu tööd tegevate inimeste elu,» ütles maanteeameti liikluskorralduse osakonna juhataja Jaan Tarmak.

Seetõttu paneb amet liiklejaile südametele, et piirangud on kehtestatud kindla põhjusega. Ja selleks põhjuseks on nii sõitjate kui töötegijate ohutus. Piirang kehtib 14. oktoobrini.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles