Viisitamm nõuab muutusi Keskerakonna juhtimises

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm.
Mart Viisitamm. Foto: Ants Liigus

Pärnu ekslinnapea ja Keskerakonna Pärnu piirkonna juht Mart Viisitamm kavatseb mai algul piirkonna aastakonverentsil nõuda olulisi muudatusi erakonna juhtimises, samas kõikuvat ka tema enda tool piirkonna juhina.


«Pärnakate ja Keskerakonna büroo suhted ei ole kõige soojemad, pigem iseloomustab neid termin «külm sõda». Koosolekul on plaanis esitada kümme ettepanekut erakonna edasiseks tegevuseks. See asi ei saa enam nii jätkuda,» kinnitas erakonna tuleviku pärast muretsev Viisitamm Õhtulehele.

Tema väljaastumisele lisab kaalu see, et sügisel tuleb partei kongress, mille pädevusse kuulub ka erakonna esimehe valimine.

Viisitamm pole aga esialgu kindel, kas piirkonna konverents üldse aset leiab, sest piirkonna liikmetele kutsete saatmisega tegeleb partei keskaparaat. «On jäänud ainult nädal veel, aga tänaseks päevaks ei ole kellelgi postkastis ühtegi kutset. Kui neid ei ole järgmise nädala esmaspäeval ja teisipäeval, siis ei saa ju üritust teha,» muretses Viisitamm. Keskerakonna peasekretär Priit Toobal kinnitas siiski, et konverents tuleb ja kutsete saatmiseks on veel aega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles