Vormsi praamil jäi naine kadunuks

Helen Mihelson
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormsi reisiparvlaev Ormsö nimeandmistseremoonia.
Vormsi reisiparvlaev Ormsö nimeandmistseremoonia. Foto: Irina Mägi

Üleeile mandrilt Vormsile sõitnud parvlaeval jäi kadunuks välistekil jalutanud naine, mitu päeva kestnud otsingud pole seni tulemusi andnud.

Häireskus sai 10. oktoobri õhtul teate, et Rohuküla-Sviby suunas sõitnud ja äsja Vormsile jõudnud parvlaeva Ormsö pardalt on tõenäoliselt üle parda kukkunud inimene.

«Esialgsetel andmetel oli üksinda olnud naine liikunud laeva päikesetekil, kuid oli sealt ühel hetkel järsku kadunud. Tekilt leiti 43-aastase naise käekott koos dokumentide ja mobiiltelefoniga,» ütles Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin.

Laeva meeskond otsis naist pardalt ja vaatas läbi videosalvestisi. Kui oldi veendunud, et naist praamil ei ole ja ta sealt ka maha ei läinud, hakkasid naist esialgu piirkonnas mööda rannikut ja merel paadiga otsima Vormsi vabatahtlikud, kuid kesköö paiku lõpetati otsingud tulemusteta.

Eile hommikul jätkasid otsinguid PPA lennusalga kopter ja kaatrid, kahjuks otsingud tulemust ei andnud ja pimeduse tõttu need kella 20 ajal lõpetati. Taratuhini sõnul jätkati otsinguid täna kaatriga, kuid praeguseks naist leitud ei ole.

Copy
Tagasi üles