Mitusada koolieelikut kihutas Paides võidu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolieelikute rattaralli Paides.
Koolieelikute rattaralli Paides. Foto: www.paide.ee

Täna Paide keskväljakul juba 38. korda toimunud eelkooliealiste laste rattaralli purustas ligi nelja aastakümne osalejaterekordi ning tõi rattaga võidu sõitma tublisti rohkem kui 200 eelkooliealist last.


Ürituse peakorraldaja, Järva autokooli juhi Kulno Kleini sõnul ületati senine 2008. aastast pärit 226 osalejaga võistluste rekord kahe registreerunud osaleja võrra.

Kahe- kuni seitsmeaastased noored pedaalisid kas abirataste või vanemate abiga või ka päris üksi vastavalt vanusele üks kuni kolm ringi mööda Paide keskväljakut. Noori lõbustasid ning jooksid nendega kaasa jõehobu Hipo ning lõvi Leo.

Rattaralli üllatuskülalisteks olid aga Pipi Pikksukk ning tema isa, kes korraldasid nii lastele kui nende vanematele lõbusaid mänge ning võistluseid. Pipi õnnelik käsi tõmbas loosirattast välja ka kaks õnnelikku võistlejat kes said endale uhiuued jalgrattad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles